Met onze inmiddels ruime ervaring adviseren wij u een Frame in te zetten rondom de Flogo units. Niet alleen omdat de Flogo units orgineel zwart zijn en dit voor uw entree danwel presentatie misschien geen schoonheidsprijs verdient. Is het juist het verhaal rondom onze Flogos wat minstens zo belangrijk is voor het slagen van uw promo, marketing actie of handeling met de Flogos.

Uw totale Flogo verhaal is belangrijk

De Flogos zijn een unieke communicatie tool om aandacht te vestigen en het bereik is enorm. Wij zeggen weleens; "het maakt niet uit wat u vliegt, uw verhaal eromheen is eigenlijk net zo belangrijk!". Op het moment dat wij voor u op locatie staan te vliegen en u heeft gekozen voor een ingewikkelde vorm die wel voor u herkenbaar is maar niet voor het publiek, u ervoor heeft gekozen de Flogos niet aan te vullen met een boodschap zoals op het frame mogelijk is! Wij uiteindelijk de vraag krijgen met "wat doet u hier?" Mag u concluderen dat uw actie niet is geslaagd helaas.

Marketing tool

Trek het publiek met de grappige en opvallende schuimwolkjes naar uw actie, zet uw boodschap op de banners in het Aluminium Frame en u heeft uw doel al bereikt en de aandacht gevestigd op de opening, promotie, Kick-off of show. De Reclame uitingen op de banners zullen opvallen zodra de bezoeker de herkomst van de Flogo heeft gevonden. Gebruik de Flogos als tool om aandacht te trekken en de banners om uw verhaal te vertellen!